Yes... je kan gewoon van onze menukaart genieten!

Thuisbezorgd of afhalen

Je kan bestellen voor afhalen in EetKafe of voor bezorgen bij je thuis, we bezorgen alleen in Rijnsburg, helemaal gratis. Afrekenen doe je in EetKafe of aan de deur.

Je kan veel van de huidige kaart bestellen, inclusief een wisselende catch of the day en de steak van de week. Daarnaast hebben we ook nog extra schotels voor je!

Het echte uit-etengevoel thuis? Ga voor de ‘warm hoofdgerecht service’ en eet heerlijk 3 gangen, allemaal warm op tafel.

Ga voor 10% korting en steek de handen uit de mouwen met het doe-het-zelf box

Je krijgt alle ingrediënten afgemeten en ruim op tijd geleverd zodat je later zelf aan de slag kunt met de eindbereiding. We geven een beschrijving mee en een plaatje waarop je kunt zien hoe wij dit in ons restaurant zouden serveren. Je hoeft dus echt geen keukenprins(ces) te zijn om een leuk diner op tafel te zetten.

Bestellingen dienen minimaal één dag van tevoren geplaatst te worden. We leveren de EetKafebox op de gewenste dag in overleg tussen 16:00 en 17:00 bij jou aan de deur af, of je kan deze afhalen tussen 16:00 tot 18:00.

Ho ho ho... Een chique kerstdiner kan ook gewoon thuis!

Dit jaar kan je uiteraard ook met kerst op ons rekenen! We hebben een heerlijk keuzemenu diner voor je samengesteld zodat ook deze kerst onvergetelijk wordt! Gebruik het bestelformulier om je gerechten uit te kiezen. 

Je kan de box bestellen t/m 20 december, en op 24 december kan je deze afhalen of laten bezorgen tussen 14:00 en 19:00 uur. Let op: de EetKafe box bezorgen we ook in Katwijk, Valkenburg, Oegstgeest en Noordwijk!

Met kerst ook gewoon bestellen voor thuisbezorgd of afhalen.

Wil je eten bestellen op 24, 25 of 26 december? Dat kan, bezorgen en afhalen kan tussen 17:00 en 20:00 uur.

Dan ontvangen we je bestelling graag uiterlijk op 20 december. Wij zijn op 22 en 23 december gesloten. Gebruik onderstaand bestelformulier en geef aan op welke kerstdag je de bestelling wil ontvangen.

Steak van de week: Eendenborstfilet met paddenstoelen jus

Catch of the day: Gamba spies met rode curry saus